VEČERAS POLUFINALA NA MALOM WEMBLEYU!

U polufinalu 24. po redu turnira na male barice “Čokolino 2016.” igrat će Ombla i Marin med te Rekreativci i Caffe bar Mirakul

U sinoćnjim četvrtfinalima, prvo su plasman među četiri najbolja izborili igrači Caffe bar Mirakul. Nakon 40 minuta 0:0 protiv momčadi Stipu ga nime, a potom je u ruletu penala jedini precizan, i to u trećoj seriji, bio Petar Vuličević. Prvi pogodak se u četvrtak na “Malom Wembley-u” čekao 48 minuta, tek je sredinom prvog poluvremena druge četvrtfinalne utakmice neopreznost “zeleno – bijelih” iskoristio Antonio Drašković. Ombla je do kraja znala sačuvati vodstvo, Celtic bar Belfast je tek uspio postići počasni pogodak preko Zvizdića.

Rekreativci i Mane Hastra igrali su u grupnoj fazi, igrači voditelja Zorana Zarača tada su slavili 1:0. Nekoliko dana kasnije malo se toga promijenilo. Ponovno su slavili Rekreativci i ponovno je presudio – jedan pogodak. Jedino je Antonija Ničetića kao strijelac zamijenio Leo Bogdanović.

DB kantun je u posljednjem četvrtfinalu dvaput vodio, imali su uz to po prvi put u sastavu i iskusnog Joška Atijasa, ali…. Marin med se znao vratiti, a od šest izvođača penala jedino je točan bio Ado Bijedić!

Današnji program počinje u 20 sati i 30 minuta, sve informacije možete pronaći na službenoj stranici turnira www.montovjerna.com.

Rezultati četvrtfinala

Četvrtak, 11. kolovoza

Ombla – Celtic bar Belfast 4 : 1

Strijelci: 1:0 Antonio Drašković, 2:0 Dario Burmas, 2:1 Saša Zvizdić, 3:1 Dario Rončević – autogol, 4:1 Dario Burmas

Rekreativci – Mane Hastra 1 : 0

Strijelac: 1:0 Leo Bogdanović

Marin med – DB kantun 3 : 2 (2:2)

Strijelci: 0:1 Kiko Smoljko, 1:1 Baldo Cicijelj, 1:2 Joško Atijas, 2:2 Hasan Kacić

Raspored završnice

Petak, 12. kolovoza (Polufinala)

20:30 Ombla – Marin med

21:30 Rekreativci – Caffe bar Mirakul

Subota, 13. kolovoza

20:30 Utakmica za treće mjesto

21:30 Revijalna utakmica

22:15 Finale

23:00 Dodjela nagrada