Raspored utakmica i najava 8. kola Čokolige

nogomet-288x192

Poznat je raspored utakmica 8. kola Čokolige. Također donosimo i najavu 8. kola!

17:00 h   Rekreativci – Celtic Bar Belfast

18:00 h   Caffe bar Olloa – Crvena Funjestra

19:00 h   Crveni Patuljak – Ombla

20:00 h  Pipl Mast Trast As – Strava Team

 

Nikad ljepši Novembar, pa ćemo s guštom najaviti nove četiri ljepotice u sklopu 2. kruga odnosno 8. kola Čokolige:

U 17 sati sastaju se Rekreativci i Celtic Bar Belfast. Na samom otvaranju sezone Belfast je na krilima Reza uvjerljivo slavio ali od tada Rekreativci su poprilično konsolidirali svoje redove i skočili sa samog začelja tablice u gornju polovicu, dok Belfast u mini-krizi u posljednje dvije utakmice bilježi dva poraza. Šanse su podjednake, ali vjerujemo u dobru partiju i puno golova.

U 18 sati susreću se stari znanci, CB Olloa i Crvena Funjestra. Čokolinci su malo došli sebi nakon prve pobjede u prošlom kolu i bježanjem iz zone ispadanja. Funjestra također ima psihološki plus nakon uvjerljive pobjede protiv Piplsa. Mala prednost Funjestri isključivo zbog boljih rezultata u prvom krugu.

Crveni Patuljak je ekipa koja je najviše golova zabila prvom favoritu lige, čak 6, a tu utakmicu izgubili su minimalnom razlikom. Od tada Patuljak se i pojačao s dva zvučna imena, Šorgićem i Šećerom. Je li Patuljak za Omblu zaista jedan tvrd orah i mogu li ponoviti dobru partiju iz prvog kola ili će Ombla potvrditi ulogu favorita, saznat ćemo u 19 sati.

Piplse trese kriza ali puno je bodova još u igri i ništa nije izgubljeno. Idu na noge vrlo raspoloženom Strava Teamu koji je u dosadašnjem dijelu sezone primio najmanje golova i zacementirao drugu poziciju na tablici. Hoće li Tana i Njuha pripremiti neko taktičko iznenađenje za Beleta, Nermu i Akija, saznat ćemo od 20 sati.

A da večer prođe u pozitivnoj atmosferi, pobrinut će se Tomo Šoletić i ostatak Crvenog Patuljka za zapisničkim stolom. Vidimo se od 17 sati!