PONOĆNE MAJSTORIJE DANIČIĆA I VODOPIĆA

 

Vrijedilo je u Čokolinu dočekati prve minute ponedjeljka. Konoba Maestral Ston i Gangbang squad odigrali su najbolju utakmicu dosadašnjeg dijela turnira na male barice „Čokolino 2016.“. i prava je šteta što je jedna momčad natjecanje morala zaključiti već u šesnaestini finala.

Nakon četiri pogotka u 40 minuta, po dvije majstorije Ante Daničića (Gangbang squad) i Matea Vodopića (Konoba Maestral Ston), o pobjedniku su odlučivali penali. A to su spretniji bili Vodopić, Tikvica i društvo koji su za „nagradu“ u osmini finala dobili Omblu. Ždrijeb ih sigurno nije mazio!

U nedjelju smo se na „Malom Wembley-u“ oprostili od još jednog favorita. Nakon DUSTRE i Brkatih slonova, „vidimo se dogodine“ poručili su i četvrtoplasirani 2015. – Eyafjallajokull Lapadssons. Lapadski sinovi islandskog vulkana poveli su preko Serdarevića, no sve je promijenio pogodak Bijelića u posljednjoj sekundi prvog poluvremena. U nastavku su igrači Rekreativne udruge Palace vješto koristili svaku priliku, nezaustavljiv je bio trostruki strijelac Jadran Bijelić. Za četvrtfinale će igrati protiv Marin meda koji za večeras ništa ne prepušta slučaju. Jaka delegacija predvođena Ado Bijedićem i Rokom Milinom u nedjelju je svjedočila pobjedi RU Palace.

Rekreativcima bi se pobjedom protiv Autoservisa Rabbit otvorio ždrijeb za dobar rezultat ove godine, ali Zoran Zarač je zabranio razmišljanja o budućim protivnicima prije šesnaestine finala. Prvo je trebalo „riješiti“ mlade Konavljane, a kada je početkom drugog poluvremena pogodio Leo Bogdanović, sve je krenulo u očekivanom smjeru. U osmini finala čeka još jedna momčad iz Konavala, Orfanel je na turniru već iznenadio Kantafig s Emirom Spahićem, ali Rekreativci su u tom dvoboju izraziti favoriti.

Mato Bajurin je do posljednje minute čekao Tomija Duždevića no na kraju je i bez njega Mane Hastra izborila plasman među 16 najboljih. Svima su protiv Strava teama dokazali kako to nije sastav Duždevića, Butigana i šest suigrača, već kolektiv s kojima nikome neće biti lako.

Vrijedi izdvojiti i pobjedu momčadi Evo nas opet. Mladi Gružani, igrači Stanice Gruž, bili su najbolji u skupini G. Malo im to vrijedi kada su na otvaranju nedjeljnoj programa „naletjeli“ na raspoložene Beusana, Butigana i Popovića. Već su u nekim godinama, ali uz pomoć mladih snaga (Ševo i Lončarica) na pragu su pravog ostvarenja u Čokolinu.

Današnji program počinje u 19 sati i 30 minuta, sve informacije možete pronaći na službenoj stranici turnira www.montovjerna.com.

Rezultati (Nedjelja, 7. kolovoza)

Stanica Gruž – Evo nas opet 2 : 5

Strijelci: 0:1 Viki Beusan, 0:2 Viki Beusan, 1:2 Toni Bilić, 1:3 Miro Butigan, 1:4 Viki Beusan, 2:4 Davor Prkačin, 2:5 Šime Popović

Eyafjallajokull Lapadssons – RU Palace 2 : 4

Strijelci: 1:0 Melkior Serdarević, 1:1 Jadran Bijelić, 1:2 Jadran Bijelić, 1:3 Ivan Bogoje, 2:3 Goran Čupić, 2:4 Jadran Bijelić

Mane Hastra – Strava team 1 : 1 (4:3)

Strijelci: 0:1 Silvestar Radulj, 1:1 Antun Žustra

Rekreativci – Autoservis Rabbit 4 : 1

Strijelci: 1:0 Leo Bogdanović, 2:0 Antonio Ničetić, 3:0 Andro Zarač, 3:1 Matija Sukno, 4:1 Andro Zarač

Konoba Maestral Ston – Gangbang squad 2 : 2 (4:2)

Strijelci: 0:1 Ante Daničić, 1:1 Mateo Vodopić, 1:2 Ante Daničić, 2:2 Mateo Vodopić

Raspored osmine finala

Ponedjeljak, 8. kolovoza

19:30 Orašac – Mane Hastra

20:30 Konoba Maestral Ston – Ombla

21:30 Maximo čupavac – DB kantun

22:30 RU Palace – Marin med

Utorak, 9. kolovoza

19:30 Stipu ga nime – Evo nas opet

20:30 Caffe bar Mirakul – Termo solari

21:30 Rekreativci – Orfanel

22:30 Medvjedići dobrog srca – Celtic bar Belfast