Najava 9. kola Čokolige

nogomet-288x192

Večeras su na rasporedu nove 4 utakmice u sklopu pretposljednjeg kola jesenskog dijela Čokolige. Vrijeme je prekrasno a nadamo se da će nas i rosata poštediti.

Večer započinje okršajem Caffe Bar Olloe i Celtic Bar Belfasta. Čokolinci osokoljeni pobjedama u posljednja 2 kola love nova 3 boda protiv Belfasta koji iz posljednja 3 kola ima tek 1 bod. Hoće li Čokolinci nastaviti pozitivan niz ili će Belfast izaći iz mini-krize, saznat ćemo u 18 sati. Puno ovisi o sastavima koji često variraju u ove dvije momčadi.
U 19 sati čeka nas derbi kola, Rekreativci protiv Strava Teama. Strava igra u dobroj formi i u posljednja 4 kola ne zna za poraz. Ali i Rekreativci su se posložili i poboljšali igru i rezultate u odnosu na početak sezone. Prva utakmica ove dvije momčadi završila je podjelom bodova, stoga je i večeras vrlo izgledan troznak.
U 20 sati očekuje nas još jedan El Classico Rojo, dvoboj crvenih titana. Crveni Patuljak upravo iz prvog njihovog okršaja bilježi jedina 3 boda u dosadašnjem dijelu sezone. Hoće li Šorgić, Šećer, Čikato i Boras ponoviti taj podvig ili je izbornik Zečević pronašao recept za njih?
U posljednjoj utakmici večeri u 21 sat Piplsi će nakon vrijednog boda iz prošlog kola nastojati osvojiti još koji bod kako bi pobjegli iz kritične zone. Ali neće biti nimalo lako. Čeka ih nemilosrdna Ombla koja je jedina 3 boda u sezoni prosula još u 3. kolu i koja je s 4 boda ispred Strave učvrstila prvu poziciju na tablici. Imaju li Piplsi snage zakuhati borbu za naslov?
Vidimo se od 18 sati na stadionu Mali Wembley!