Najava 10. kola Čokolige

nogomet-288x192

Večeras je na rasporedu 10. i ujedno posljednje kolo jesenskog dijela sezone. Jesenski prvak poznat je već nakon prošlog kola (Ombla) ali to ne znači da nas i večeras ne očekuju 4 napete utakmice u daljnjoj borbi za opstanak i za prvaka sezone 2015/2016.

U 17 sati sastaju se domaće dvije ekipe, Caffe Bar Olloa i Rekreativci. Poznato je već da su to susreti u kojima je naizgledniji troznak, a utakmica prvog kola završila je podjelom bodova. Ipak, mala prednost Rekreativcima zbog boljih partija u prvom krugu.

U 18 sati očekuje nas dvoboj začelja tablice, Piplsi protiv Crvenog Patuljka. Svaki bod za obje ove ekipe iznimno je važan u borbi za opstanak. Je li izbornik Šoletić pripremio nove taktičke zamisli preko posljednjih pojačanja, ili će Piplsi potvrditi ulogu favorita kao i u prvom krugu?

U 19 sati Crvena Funjestra traži pobjedu protiv Celtic Bar Belfasta a ujedno se nada kiksu Strave kako bi uhvatila drugu poziciju na tablici. U njihovom prošlom susretu Funjestraši su uvjerljvo slavili, ali valja napomenuti da je Belfast tada bio desetkovan, što ne očekujemo i večeras. U svakom slučaju, mnoštvo prilika i golova je izgledno, a kladionice kao zicer tip stavljaju više od 5 golova na utakmici.

Derbi kola u kojem se sastaju prvoplasirana Ombla i drugoplasirana Strava Team ostavljen je za udarni termin, u 20 sati. Upravo je Strava Team jedina momčad koja je u dosadašnjem dijelu sezone uzela Ombli bodove. Jesu li u stanju to reprizirati ili će Ombla ispraviti pogreške iz prve utakmice? Pobjeda za Stravu je imperativ kako bi zadržali drugu poziciju u borbi za naslov, a u slučaju pobjede Omble odmakli bi na već ogromnih 10 bodova prednosti.

Kao dežurni zabavljači za zapisničkim stolom čekaju nas Njuha, Smoljan i ostatak ekipe Piplsa, a u prilog nam ide i vedro vrijeme sa sjeveroistočnim vjetrom. Ne kaže Johnny bezveze “Proljeće je 13. u Decembru.”

Vidimo se od 17 sati na stadionu Mali Wembley!