MNK PONTON SLAVI I POBJEDE I PORAZE!

IMG_1512

Trećeg dana turnira na male barice „Čokolino 2016.“ do pobjeda su došle momčadi Maximo čupavac, #CRO, Brkati slonovi, Ombla, Rekrativci i Konoba Maestral Ston.

Mato Butjerić je 100 posto na dosadašnjem turniru, vodi DUSTRU, a igra za Maximo čupavac.  I jedni i drugi su bili sigurni protiv stalnih i dragih gostiju „Malog Wembley-a“. DUSTRA je u utorak nadigrala 23, dan kasnije Maximo čupavac bolji od MNK Ponton koji su i ove godine dobili priliku otvorili program tog dana, a potom do kraja večeri uz utakmice uživali u iću i piću na svom starom mjestu uz rub terena.

Od ostalih susreta vrijedi izdvojiti očekivani trijumf branitelja naslova, Brkati slonovi su predvođeni hrvatskim reprezentativcem Dariom Marinovićem svladali Sport pub Mario dok je samo jedan pogodak presudio u dvoboju starih znanaca, Omble i Caffe bara Olloa. Niko Vlahušić je u drugom poluvremenu pogodio za pobjedu momčadi koja se s pravom ponosi naslovom pobjednika nedavno završene Čokolige upravo na „Malom Wembley-u“.

Rekrativci su ostavili najbolji dojam trećeg dana turnira, očekivala se neizvjesnost protiv Bogdanovića, Gustina, Gavrilice i društva no momčad Zorana Zarača je do sredine drugog poluvremena već vodila 5:0. Konoba Maestral Ston je uvijek ozbiljan kandidat za najveće domete u Čokolinu, potvrdili su to i „tricom“ protiv mladića iz Gruža.

Današnji program počinje u 19 sati i 40 minuta, na rasporedu je pet utakmica.

VIDIMO SE NA MALOM WEMBLEYU!

Rezultati (Srijeda, 13. srpnja)

MNK Ponton – Maximo čupavac 0 : 2,

#CRO – Bosanka 2 : 0,

Sport pub Mario – Brkati slonovi 3 : 5,

Ombla – CB Olloa 1 : 0,

Rekrativci – Atalanta Bergamo 5 : 1,

Stipu ga nime – Konoba Maestral Ston 0:3

 

Raspored za četvrtak, 14. srpnja

19:40 Pizza shop – Brazil

20:20 Lucky strike – Medvjedići dobrog srca

21:00 Totalni promašaj – DB kantun

21:40 Stanica Gruž – Heracles Gwantyerra

22:20 No name – Bosanka

Momčad MNK PONTON Momčad MAXIMO ČUPAVAC Ljubazno osoblje Akcija momčadi OMBLE Goran - naš roštilj majstor Momčad KONOBA MAESTRAL STON Momčad STIPU GA NIME Momčad HC snima sljedećeg protivnika
<
>
Momčad HC snima sljedećeg protivnika