MELKIOR SERDAREVIĆ ZA POVIJEST!

melklo

22. izdanje malonogometnog turnira ČOKOLINO 2014. ima posebno mjesto u dugogodišnjoj povijesti Malog Wembleya, obnovljeno je igralište u potpunosti financirano od strane Grada Dubrovnika i postavljeni su novi rekordi.

2014. godine, u mjesecu travnju, tri mjeseca prije početka 22. izdanja najvećeg malonogometnog turnira u Dubrovačko-neretvanskoj županiji započela je obnova Malog Wembleya koju je u potpunosti financirao Grad Dubrovnik. Na staru dotrajalu betonsku podlogu postavljena je jedinstvena gumena podloga koja je otporna na gotovo sve vremenske uvjete. Obnova je napravljena na način da je prvo teren izravnat novim slojem te je na njega postavljena nova podloga. Uz promjenu podloge, postavljene su betonske ploče oko terena i tribina te je sam pristup igralištu i sama igra uvelike sigurnija i bolja.

07.07.2014. započelo je 22. izdanje malonogometnog turnira na male barice koji je okupio 77 momčadi što je i danas rekordan broj. Ždrijebom su momčadi raspoređene u 16 skupina, 13 skupina po 5 i 3 skupine po 4 momčadi.

Desetog dana turnira, 17.07.2014. po rasporedu u 19:40 sati odigrana je utakmica između momčadi CAFFE BAR PULS i DEUS, pokazat će se utakmica za povijest. Momčad CAFFE BAR PULS nadigrala je momčad DEUS rezultatom 12 : 0 (!), što je najveći broj postignutih pogodaka u jednoj utakmici i pobjeda sa najvećom razlikom toga dana, ali ujedno i cijelog turnira. Detalj koji ovu utakmicu čini posebnom i koji je zapisan u povijest Malog Wembleya djelo je igrača momčadi CAFFE BAR PULS MELKIOR SERDAREVIĆ. On će ostati zapisan kao igrač sa najviše postignutih pogodaka na jednom susretu, ukupno njih 10(!).  Rekord koji će zasigurno ostati dugi niz godina u njegovom vlasništvu jer gotovo nestvarno zvuči podatak da je svih deset pogodaka postigao uzastopno! MELKIOR SERDAREVIĆ ULAZI U POVIJEST MALOG WEMBLEYA!

Istaknimo da je tada pobjednik 22. izdanja malonogometnog turnira bila momčad KANTAFIG koja je u velikom finalu svladala momčad BRKATI SLONOVI. Nakon što je regularni dio utakmice završio bez pogodaka, momčad KANTAFIG odnosi pobjedu i titulu pobjednika turnira boljim izvođenjem penala sa rezultatom 2 : 1.

U utakmici za treće mjesto ekipa KUŠELJ d.o.o. bila je bolja od momčadi DB KANTUN također boljim izvođenjem penala sa rezultatom 3 : 2 nakon završenih 1 : 1 u regularnom dijelu.

Za najboljeg igrača turnira izabran je VLADO ĐUROVIĆ član momčadi BRKATI SLONOVI. Najbolji strijelac je VINKO PEŠICA član momčadi URA NAGE. Pehar nagradu Hrabro srce dobio je DARIJO RONČEVIĆ član momčadi CELTIC BAR BELFAST, a pehar nagradu Fair play dobila je momčad MAXIMUS. 

MISLIŠ DA MOŽEŠ BOLJE!? SKUPI EKIPU I POKAŽI DA SI NAJBOLJI!

Prijave za ovogodišnji turnir primaju se zaključno do 09.07.2016. u 19 sati za kada je zakazan ždrijeb. Prijaviti se možete na broj mobitela JOŠKO 091 2255 239 ili ONLINE: ONLINE PRIJAVA   ili u prostorijama AŠD MONTOVJERNA na igralištu. Početak turnira je ponedjeljak 11.07.2016. i prva utakmica dana na rasporedu je u 19:00 sati. Nakon ždrijeba u subotu, raspored za prvo kolo će biti objavljen sljedeći dan, u nedjelju 10.07.2016. tokom popodnevnih sati ali ne brinite sve momčadi će na vrijeme biti obaviještene.

VIDMO SE NA MALOM WEMBLEYU!!