IZVJEŠTAJ NEDJELJA 24.07. – KATIČIĆ SLAVIO, PROTIVNICI ZABILI U IDUĆEM NAPADU

cokolino-nogomet-(16)

Jučerašnjim utakmicama zaključeno je 3.kolo. Ako vremenske prilike dopuste, današnji program počinje u 19 sati. Sve informacije o turniru može pronaći na službenoj stranici www.montovjerna.com.

Derbi 11. dana turnira na male barice „Čokolino 2016.“ trebao je biti susret Caffe bar Olloa – DUSTRA, ali prošlogodišnji finalisti su u drugom poluvremenu preko Antonija Kokanovića i Mara Đuraša pokazali zašto su i ove godine jedni od favorita za naslov. DUSTRA nakon dvije odigrane utakmice ima maksimalnih šest bodova.

Dramaturgije zato nije nedostajalo u susretima Brkati slonovi – Konoba Peline i Strava team – Bad lamps jer u oba dvoboja pogoci su postignuti u posljednjim sekundama. Prvo je Antonio Pjević postao junak Brkatih slonova kada je pogodio pet sekundi prije kraja za pobjedu, a gledatelji su najviše uživali u posljednjoj utakmici večeri.

Oni kojima nije smetala pokoja kap kiše, vidjeli su šest pogodaka i izjednačenje Bad lamps-a preko Miha Draškovića tri sekunde prije kraja iz penala nakon petog prekršaja Strava team-a. Svima će ostati u pamćenju i scena iz prvog poluvremena kada je Matko Katičić slavio postignuti pogodak za 2:0, a na drugoj strani je za to vrijeme precizan bio Miho Drašković koji će i sam priznati da se ne sjeća kada je posljednji put u jednoj utakmici postigao tri pogotka!

Na turniru nastupa 51 momčad, nakon grupne faze ostat će 32 najbolja sastava. Iz svake od 10 skupina u šesnaestinu finala prolaze po tri momčadi, a u drugi krug natjecanja će i dva najbolja četvrtoplasirana sastava. U toj utrci trenutno vodi Konoba Peline iz skupine A s četiri boda u tri utakmice, no važno je naglasiti kako je u toj skupini šest sastava pa će se u konačnom poretku četvrtih, skupini A oduzeti rezultat s onom momčadi koja osvoji posljednje, šesto, mjesto. Trenutno je na drugom mjestu Autoservis Rabbit iz skupine E s tri boda iz dvije utakmice.

Rezultati (Nedjelja, 24. srpnja)

19:00 Maritimo – Stipu ga nime 0 : 1, Eyafjallajokull Lapadssons – Sport pub Mario 2 : 0, Konoba Maestral Ston – Pipl mast trast as 3 : 0, Caffe bar Olloa – DUSTRA 1 : 3, Brkati slonovi – Konoba Peline 1 : 0, Strava team – Bad lamps 3 : 3 (4:3)

 

Raspored

Ponedjeljak, 25. srpnja

19:00 Autoservis Rabbit – Totalni promašaj

19:40 Libertas krstarenja d.o.o. – Brazil

20:20 Evo nas opet – Bosanka

21:00 Orašac – Stanica Gruž

21:40 Kantafig – Otrovi

22:20 #CRO – No name

 

Utorak, 26. srpnja

19:40 Dadić united – 23

20:20 Pizza shop – Termo solari

21:00 Rekrativci – Šulemu na zarubu

21:40 Gangbang squad – DB kantun

22:20 Orfanel – Celtic bar Belfast