DONOSIMO PAROVE I RASPORED ŠESNESTINE FINALA!

KnockOutStablo

Poznati su parovi šesnaestine finala na turniru na male barice „Čokolino 2016.“. U ponedjeljak, posljednjeg dana grupne faze, plasman među 32 najbolja izborili su Lucky strike i Eyafjallajokull Lapadssons.

Prva mjesta u svojim skupinama izborili su Konoba Maestral Ston, Caffe bar Mirakul, Brkati slonovi kao i Mane Hastra koja je nakon 106 minuta primila prvi pogodak na turniru i usprkos porazu od Rekreativaca 1:0 pogotkom Antonija Ničetića, ponovno najbolja u skupini H.
Nastup su u Čokolinu zaključili igrači Crvene funjestre, sudbinu je već početkom nastavka pravilno procijenio Mišo Sorić nakon pete ili šeste pogođene vratnice u četiri minute drugog poluvremena. Uz to su bili oslabljeni bez voditelja Hrvoja Zečevića – Zeka i njegovih brojnih savjeta. Lapadski sinovi islandskog vulkana Eyafjallajokull-a za prolaz su prvo trebali dočekati pobjedu Brkatih slonova, a onda u međusobnom susretu pobijediti Konobu Peline. Sve se dogodilo kako su i zamislili pa je momčad koja je uoči posljednjeg kola u skupini A bila posljednja – šesta, na kraju osvojila drugo mjesto. I ne samo to, sa sedam bodova i dobrom gol – razlikom bili su šesta najbolja drugoplasirana momčad i zaslužili su status nositelja u ždrijebu šesnaestine finala.
Večeras je prvi dan šesnaestine finala, početak je u 19 sati i 30 minuta. Sve informacija o turniru možete pronaći na službenoj stranici www.montovjerna.com.

Rezultati (1. kolovoza)
Konoba Maestral Ston – HC 2 : 0, Lucky strike – Crvena funjestra 4 : 3, Caffe bar Mirakul – Bosanka 2 : 0, Brkati slonovi – Bad lamps 2 : 1, Rekrativci – Mane hastra 1 : 0, Konoba Peline – Eyafjallajokull Lapadssons 1 : 4

Raspored šesnaestine finala
Utorak, 2. kolovoza
19:30 Totalni promašaj – Stipu ga nime
20:30 DB kantun – #CRO
21:30 Marin Med – No name
22:30 Libertas krstarenja d.o.o. – Orfanel

Srijeda, 3. kolovoza
Slobodan dan

Četvrtak, 4. kolovoza
19:30 Pizza shop – Maximo čupavac
20:30 Ombla – Lucky strike
21:30 DUSTRA – Medvjedići dobrog srca
22:30 Celtic bar Belfast – Dadić united

Petak, 5. kolovoza
19:30 Brkati slonovi – Orašac
20:30 Konoba Maestral Ston – Gangbang squad
21:30 HC – Termo solari
22:30 Caffe bar Mirakul – Šulemu na zarubu

Subota, 6. kolovoza
Slobodan dan

Nedjelja, 7. kolovoza
19:30 Stanica Gruž – Evo nas opet
20:30 Eyafjallajokull Lapadssons – RU Palace
21:30 Mane hastra – Strava team
22:30 Rekrativci – Autoservis Rabbit

<
>