BLIŽI SE POČETAK

namalebarice_cokos_A3-page-001

Sve je bliže početak 24. izdanja turnira na male barice ČOKOLINO 2016. Pripreme su u punom jeku, Mali Wembley će biti spreman za najveći malonogometni turnir u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Prijave se primaju zaključno do 09.07.2016. u 19 sati kada je zakazan ždrijeb. Pročitajte što smo Vam pripremili.

Doradili smo internet stranicu i pripremili smo nekoliko noviteta. Osim najnovijih novosti i redovnih dnevnih izvještaja koje možete pregledati ovdje  doradili smo pregled rasporeda, rezultata i poredak po skupinama koji možete pregledati ovdje  Tako da uvijek imate uvid u najnovija događanja, trenutno stanje na tablicama i ishode utakmica. Najveće dorade i izmjene napravili smo u segmentu tekstualnog prijenosa UŽIVO. Ove godine pratite UŽIVO ždrijeb turnira (OVDJE PRATITE ŽDRIJEB UŽIVO!) koji će se održati u subotu 09.07.2016. god. s početkom u 19:00 sati. Pratite UŽIVO sve utakmice turnira (OVDJE PRATITE UTAKMICE UŽIVO!) , a ovaj segment smo doradili i proširili sa dodatnim informacija pa tako možete saznati strijelce golova, rezultate poluvremena, akumulirane prekršaje, žute i crvene kartone. Svi prijenosi UŽIVO se automatski osvježavaju, tako da nema potrebe da sami osvježavate stranicu.

Kao i prethodnih godina i ove je na turniru već uhodana ekipa. Djelitelji pravde su vječne zviždaljke Malog Wembleya Marino Beletić i Dean Delevski. Za vas smo pripremili piće i iće po povoljnim cijenama uz ljubazno osoblje, naši mladi momci Filip, Faris i Rade. Za bogatu ponudu specijaliteta sa roštilja pobrinut će se naši grill majstori Mario i Goran. Voditelj turnira je Joško Dujmović, a ishod svih eventualnih sporova, žalbi i odabir najboljih pojedinaca odredit će disciplinska komisija u sastavu Joško Dujmović, Marjan Čavlina i Goran Novak.

Ove godine napravljene su dopune i izmjene pravila i propozicija natjecanja. Napravljena je jedna izmjena i to pravilo šestog (6.) akumuliranog prekršaja nakon kojeg se izvodi kazneni udarac i broj je smanjen na 5. (Članak 23 propozicija natjecanja -> U svakom poluvremenu se kod petog (5) i svakog sljedećeg akumuliranog prekršaja izvodi kazneni udarac s gola na gol sa polukruga). Sva ostala pravila ostala su nepromijenjena, a dopunama su se detaljnije opisali i definirali članci propozicija natjecanja.  Sve momčadi dužne su se upoznati s propozicijama natjecanja , te se tokom natjecanja ne mogu opravdati o nepoznavanju istih. Svaka momčad će ih moći pogledati u bilo kojem trenutku, a nalazit će se u tiskanom obliku na zapisničkom stolu i u digitalnom obliku koji možete pregledati ovdje PROPOZICIJE NATJECANJA

Važno je napomenuti da prošlogodišnjom odlukom disciplinske komisije igrač NIKŠA MIHALJEVIĆ, koji je nastupao za momčad Laura travel,  NEMA PRAVO nastupa na ovogodišnjem izdanju turnira. Odluka je donesena zbog izrazito nesportskog ponašanja. 

Najbolje momčadi turnira nagradit ćemo peharima, prigodnim poklonima i novčanim nagradama, tako će pobjednik turnira biti nagrađen iznosom od 10.000,00 kn, drugoplasirana momčad 5.000,00 kn, trećeplasirana 3.000,00 kn, a četvrto plasirana momčad nagradit će se novčanom nagradom u iznosu od 1.000,00 kn. Odabrat ćemo i nagraditi peharom najboljeg igrača, najboljeg strijelca, fair play momčad turnira i “Hrabro srce” igrača koji se iskazao pozitivnim primjernom svojom požrtvovnošću i borbenošću.

Ove godine iskoristite pogodnost kod našeg Sponzora. Poželjno je da momčadi imaju iste majice/dresove radi lakšeg prepoznavanja, a majice sa tiskom možete naručiti kod našeg Sponzora Foto Star Dubrovnik i prilikom kontakta pozovite se na turnir Čokolino 2016. Više o našem Sponzoru saznajte ovdje FOTO STAR DUBROVNIK

Prijave za ovogodišnji turnir primaju se zaključno do 09.07.2016. u 19 sati za kada je zakazan ždrijeb. Prijaviti se možete ONLINE: ONLINE PRIJAVA  ili na broj mobitela JOŠKO 091 2255 239 ili u prostorijama AŠD MONTOVJERNA na igralištu. Početak turnira je ponedjeljak 11.07.2016. i prva utakmica dana na rasporedu je u 19:00 sati. Nakon ždrijeba u subotu, raspored za prvo kolo će biti objavljen sljedeći dan, u nedjelju 10.07.2016. tokom popodnevnih sati ali ne brinite sve momčadi će na vrijeme biti obaviještene.

SKUPI EKIPU I POKAŽI DA SI NAJBOLJI!

VIDMO SE NA MALOM WEMBLEY-u!!